Zajac na divo

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Odležané zajačie mäso prešpikujeme prúžkami údenej slaniny. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, pokrájanú zeleninu, korenie, bobkový list, 5 dl vody a soľ. Tlakový hrniec uzavrieme a dusíme 30 minút. Po krátkom ochladení hrniec otvoríme, mäso vyberieme a pokrájame. Do 1 dl vody zamiešame múku, prilejeme do šťavy a povaríme. Šťavu pretrieme cez sito a nakoniec zamiešame horčicu, zaváraninu, podľa chuti ju okyslíme a polejeme ňou mäso. Podávame s tarhoňou, knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená