Zamiakové šklbance

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté olúpané zemiaky pokrájame na menšie kúsky a uvaríme v osolenej vode. Časť vody zlejeme, prisypeme múku, vareškou urobíme niekoľko otvorov až na dno, prikryjeme a na miernom ohni necháme asi 15 minút. Potom dobre vymiešame a lyžicou namočenou v horúcej masti vykrajujeme šklbance, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame k omáčkam a zeleninovým prívarkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľací perkelt 5.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mrkvový šalát 4.

Náročnosť

Burizónové guľky

Náročnosť