Zapečená kapusta s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kyslú kapustu pokrájame a podusíme na oleji len vo vlastnej šťave. Údené mäso uvaríme a zomelieme. Na vymastený pekáč dáme vrstvu kyslej kapusty, vrstvu zomletého údeného mäsa a navrch vrstvu kapusty. Všetko zalejeme v mlieku rozšľahanými vajíčkami a zapečieme. Namiesto kyslej kapusty môžeme použiť i hlávkovú kapustu. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Poľovnícke závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Hovädzí závin

Náročnosť

Mäsové rizoto

Náročnosť

Vínové šodó

Náročnosť