Zapečený hlávkový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý šalát pokrájame na tenké rezance a niekoľko minút varíme vo vode. Vodu zlejeme, šalát zmiešame s maslom, žĺtkami, osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Pridáme na malé kocky nakrájanú salámu, strúhanku, mlieko a sneh z bielkov. Masu dobre premiešame a upečieme vo vymastenej mise z ohňovzdorného materiálu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krehký jablkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Fazuľová polievka s rajčinovým pretlakom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút