Zapečený karfiol s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso osolíme a upečieme. Očistený umytý karfiol dáme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Maslo zohrejeme, primiešame múku, trochu popražíme, zalejeme mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej kaše primiešame soľ, žĺtky, posekanú zelenú petržlenovú vňať a z bielkov ušľahaný sneh. Na vymastený pekáč poukladáme karfiol rozobratý na ružičky, upečené a pokrájané mäso, všetko zalejeme kašou (bešamelom) a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mramorová bábovka

Náročnosť

Orieškový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

České koláče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Krvavničky s ryžou

Náročnosť