Zapečený karfiol s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso osolíme a upečieme. Očistený umytý karfiol dáme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Maslo zohrejeme, primiešame múku, trochu popražíme, zalejeme mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej kaše primiešame soľ, žĺtky, posekanú zelenú petržlenovú vňať a z bielkov ušľahaný sneh. Na vymastený pekáč poukladáme karfiol rozobratý na ružičky, upečené a pokrájané mäso, všetko zalejeme kašou (bešamelom) a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiol so smotanou

Náročnosť

Šťavnaté kuriatko

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Milánske špagety

Náročnosť

Hríby s vajcom 2.

Náročnosť

Baraní šolet

Náročnosť