Zapečený králik

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očisteného umytého králika pokrájame na porcie, popreťahujeme prúžkami údenej slaniny a osolíme. Zvyšok údenej slaniny opražíme, pridáme olej a očistenú pokrájanú cibuľu, ktorú necháme speniť. Do tohto základu vložíme porcie králika, posypeme rascou, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Polomäkkého králika odkryjeme a v rúre dopečieme do červena.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

„Bohémky“

Náročnosť

Poľovnícke roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mrkva na masle

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút