Zapekaná fazuľka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistenú fazuľku uvaríme v slanej vode. Nádobu vymastíme tukom a vysypeme strúhankou. Vložíme do nej uvarené ocedené fazuľové struky, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajce, polejeme roztopeným maslom a dáme do rúry zapiecť. Zapečenú fazuľku môžeme posypať opraženou strúhankou.
Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kávová zmrzlina

Náročnosť

Bravčové mäso s fazuľovými strukmi

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Dobošová torta

Náročnosť