Zapekaná kapusta s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na masti speníme jemne nakrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso, soľ, čierne korenie a všetko dobre premiešame. Kapustu rozoberieme, listy povaríme v malom množstve slanej vody, scedíme a necháme odkvapkať. Kastról vymastíme masťou a kladieme do neho vrstvu jemne narezanej kapusty, mäso, zalejeme smotanou a dáme znova kapustu a tak pokračujeme, kým neminieme všetky suroviny. Nakoniec zalejeme smotanou a upečieme v rúre. Podávame teplé s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená