Zapekaná ryža s mäsom a kelom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, soľ, čierne korenie, trochu vody a dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme ryžu, ktorú zalejeme vodou a dodusíme. Kel očistíme, pokrájame, uvaríme a scedíme. Na vymastený pekáč kladieme striedavo vrstvu ryže s mäsom a vrstvu uvareného posekaného kelu, pričom vrchnú vrstvu má tvoriť ryža. Všetko zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia, a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nepečená kokosová roládka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jarabice na smotane

Náročnosť

Jelenie stehno na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút