Zapekaná ryža s mäsom a kelom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, soľ, čierne korenie, trochu vody a dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme ryžu, ktorú zalejeme vodou a dodusíme. Kel očistíme, pokrájame, uvaríme a scedíme. Na vymastený pekáč kladieme striedavo vrstvu ryže s mäsom a vrstvu uvareného posekaného kelu, pričom vrchnú vrstvu má tvoriť ryža. Všetko zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia, a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená