Zapekaná ryža s mäsom a kelom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, soľ, čierne korenie, trochu vody a dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme ryžu, ktorú zalejeme vodou a dodusíme. Kel očistíme, pokrájame, uvaríme a scedíme. Na vymastený pekáč kladieme striedavo vrstvu ryže s mäsom a vrstvu uvareného posekaného kelu, pričom vrchnú vrstvu má tvoriť ryža. Všetko zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia, a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žemľová knedľa
príloha slaná príloha

Žemľová knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Ringlotový kompót

Náročnosť

Chuťovky s cesnakovou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zaprávané kurča

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapekaná cuketa

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút