Zapekané broskyne

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na dno plechu alebo ohňovzdornej misy poukladáme piškóty dobre navlhčené broskyňovou šťavou, posypeme postrúhanou čokoládou, na to poukladáme rozpolené broskyne. Z mlieka, v ktorom rozšľaháme žĺtky, cukor, vanilkový cukor uvaríme puding, primiešame sneh z bielkov a maizenu. Natrieme na broskyne a necháme zapiecť. Vrch posypeme postrúhanou čokoládou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srvátková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Plnená roštenka 1.

Náročnosť

Polievka razsolnik

Náročnosť

Teľací puding

Náročnosť