Zapekané broskyne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na dno plechu alebo ohňovzdornej misy poukladáme piškóty dobre navlhčené broskyňovou šťavou, posypeme postrúhanou čokoládou, na to poukladáme rozpolené broskyne. Z mlieka, v ktorom rozšľaháme žĺtky, cukor, vanilkový cukor uvaríme puding, primiešame sneh z bielkov a maizenu. Natrieme na broskyne a necháme zapiecť. Vrch posypeme postrúhanou čokoládou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rezance s makom

Náročnosť

Slivková bublanina

Náročnosť

Dvojfarebná bábovka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Prírodný rezeň

Náročnosť

Slivkový kompót 2.

Náročnosť

Zemiakové knedle 1.

Náročnosť