Zapekané hrianky so slezinou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na rozpustenej masti zapeníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme postrúhaný cesnak a opražíme. Umytú slezinu naškrabeme nožom, pridáme na masť, osolíme a dusíme. Posypeme strúhankou, podlejeme vínom a udusíme do mäkka. Udusenú slezinu pokvapkáme citrónovou šťavou, okoreníme mletým čiernym a novým korením a zamiešame. Opečené hrianky zo sendvič a natierame pripravenou slezinou, vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená