Zapekané vajcia

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vajcia uvaríme na tvrdo, prekrojíme a vyberieme z nich žĺtky. Maslo vymiešame, pridáme žĺtky, žemľu navlhčenú v mlieku, soľ, korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, všetko dobre premiešame a masou plníme polovičky vajec. Naplnené poukladáme do menšej vymastenej a strúhankou vysypanej nádoby, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali 2 vajcia a soľ a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Citrónové mlieko

Náročnosť

Sviečkovica na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Cvikla

Náročnosť