Zapekané zemiaky s kelom a so salámou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

V šupke uvarené zemiaky olúpeme a pokrájame na plátky. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme zomletú salámu, uvarený posekaný kel, soľ, korenie a spolu podusíme. Na vymastený a strúhankou vysypaný pekáč dáme vrstvu zemiakov, vrstvu kelu so salámou a navrch zemiaky. Zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia, a zapečieme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pórová nátierka

Náročnosť

Domáca huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Šalát z reďkovky

Náročnosť