Zapekané zemiaky s kelom a so salámou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V šupke uvarené zemiaky olúpeme a pokrájame na plátky. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme zomletú salámu, uvarený posekaný kel, soľ, korenie a spolu podusíme. Na vymastený a strúhankou vysypaný pekáč dáme vrstvu zemiakov, vrstvu kelu so salámou a navrch zemiaky. Zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia, a zapečieme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrové mäso 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Patizónový šalát

Náročnosť

Plnená paprika 3.

Náročnosť