Zapekaný ružičkový kel

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Ružičkový kel uvarený v slanej vode ocedíme, zmiešame so zomletým údeným mäsom a žemľou pokrájanou na kocky. Vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy a zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozšľahali vajce, soľ, čierne korenie, a v rúre zapečieme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hubová omáčka

Náročnosť

Langoše

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Plnený bažant

Náročnosť