Zaprávané hovädzie srdce

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie srdce dáme do studenej vody súčasne s očistenou koreňovou zeleninou, cibuľou a cesnakom, pridáme soľ, čierne a nové korenie, bobkový list a pomaly uvaríme do mäkka. Mäkké srdce vyberieme a pokrájame na tenké plátky. Na horúcom oleji opražíme múku do červená, trocha ju zalejeme vývarom zo srdca, pridáme pokrájané srdce a mrkvu uvarenú vo vývare a pokrájanú na kolieska. Nakoniec šťavu ochutíme trochou sójovej omáčky alebo kúskom masoxu. Zvyšok vývaru zo srdca odložíme do chladničky a použijeme na podlievanie rôzneho mäsa.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rascová polievka so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tatárska nátierka

Náročnosť

Roláda podľa Karmen

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rezance s kapustou

Náročnosť
Šošovicová polievka
polievka šošovica

Šošovicová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút