Zaprávané hovädzie srdce

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Hovädzie srdce dáme do studenej vody súčasne s očistenou koreňovou zeleninou, cibuľou a cesnakom, pridáme soľ, čierne a nové korenie, bobkový list a pomaly uvaríme do mäkka. Mäkké srdce vyberieme a pokrájame na tenké plátky. Na horúcom oleji opražíme múku do červená, trocha ju zalejeme vývarom zo srdca, pridáme pokrájané srdce a mrkvu uvarenú vo vývare a pokrájanú na kolieska. Nakoniec šťavu ochutíme trochou sójovej omáčky alebo kúskom masoxu. Zvyšok vývaru zo srdca odložíme do chladničky a použijeme na podlievanie rôzneho mäsa.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tvarohové tyčinky

Náročnosť

Šampiňónové pampúšiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Dusený teľací mozog 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút