Zapravené husacie drobky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistené drobky umyjeme, zalejeme vodou a varíme. Neskôr pridáme zeleninu, soľ a korenie. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, ktorú rozriedime vodou z drobkov a zeleniny a povaríme na polohustú omáčku. Drobky a zeleninu pokrájame nadrobno, vložíme do pripravenej omáčky a okoreníme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou alebo s rezancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkva na masle

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút