Žblnk v zelenom rákosí

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

pre 4 osoby (príprava 15 min.)
4 filety pangasa
120 g bryndze Green Sheep (100%tná ovčia)
40 g hladkej múky na obalenie
2 vajcia
veľká hrsť nasekaného petržlenu

šalát:
500 g rajčín
100 g rukoly
100 g baby špenátu
olivový olej

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Do nádoby tyčového mixéru dajte bryndzu, vajce a petržlen. Premixujte do cestíčka. Ak je príliš riedke, stieklo by z ryby, preto ho zahustite múkou. Prelejte do hlbokého taniera.

Rybie filety obaľte v múke a potom v cestíčku. Opečte po oboch stranách na rozpá- lenej panvici s trochou oleja.

V mise zmiešajte rukolu, špenát, pokrájané rajčiny, olej a premiešajte. Rozložte na taniere a priložte rybu.

Tip: Bryndzou môžete ozdobit aj šalát.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená