Zelená paprika plnená bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zelené papriky pozdĺžne rozpolíme a vnútro vykrojíme. Pripravíme si zmes pretretej bryndze s mäkkým maslom, pokrájanou alebo postrúhanou cibuľou, mletou červenou paprikou a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Zmesou naplníme polovičky paprík, ozdobíme ich prúžkami červenej papriky alebo rajčiaka a lístkami zelenej petržlenovej vňate.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tatársky biftek 1.

Náročnosť

Pečeň na cibuli

Náročnosť

Hydinové hašé

Náročnosť

Bosorkáň torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina