Zelená paprika plnená bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zelené papriky pozdĺžne rozpolíme a vnútro vykrojíme. Pripravíme si zmes pretretej bryndze s mäkkým maslom, pokrájanou alebo postrúhanou cibuľou, mletou červenou paprikou a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Zmesou naplníme polovičky paprík, ozdobíme ich prúžkami červenej papriky alebo rajčiaka a lístkami zelenej petržlenovej vňate.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hravé snacky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Poľská omáčka

Náročnosť