Zeleninová musaka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté baklažány pokrájame na plátky, opražíme na oleji a osolíme. Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umytú očistenú mrkvu a zeler pokrájané na kolieska, osolíme a podusíme. Neskoršie pridáme umyté rozštvrtené rajčiaky a znovu podusíme. Nakoniec primiešame postrúhaný cesnak a 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate. Do pekáča ukladáme vrstvu baklažánov, zeleniny a navrch baklažány. Zalejeme vajíčkami rozšľahanými v mlieku so soľou a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená