Zeleninová musaka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté baklažány pokrájame na plátky, opražíme na oleji a osolíme. Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umytú očistenú mrkvu a zeler pokrájané na kolieska, osolíme a podusíme. Neskoršie pridáme umyté rozštvrtené rajčiaky a znovu podusíme. Nakoniec primiešame postrúhaný cesnak a 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate. Do pekáča ukladáme vrstvu baklažánov, zeleniny a navrch baklažány. Zalejeme vajíčkami rozšľahanými v mlieku so soľou a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka Hašé 2.

Náročnosť

Bravčový perkelt

Náročnosť

Miešané rizoto

Náročnosť

Husacia krv

Náročnosť

Karfiolová omeleta

Náročnosť