Zeleninová nátierka so sardinkami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji zo sardiniek, pridáme na rezance pokrájané papriky a dusíme do polomäkka. Potom pridáme olúpané a pokrájané paradajky a dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Nakoniec do zmesi pridáme na kúsky rozobraté sardinky, vajcia, pridáme maslo, osolíme a za stáleho miešania necháme stuhnúť. Ešte horúce natierame na chlieb. Povrch posypeme nadrobno pokrájanou cibuľkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Likér z višní

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rizoto

Náročnosť

Mrkvový šalát 5.

Náročnosť

Svadobné koláče

Náročnosť

Jarný šalát

Náročnosť