Zeleninová polievka s krupicovými haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zeleninu s cibuľou očistíme, pokrájame na kocky, trocha podusíme na oleji, zalejeme vriacou vodou, osolíme a uvaríme do mäkka. Krupicu s vajcom dobre vymiešame a necháme asi ½ hodiny stáť. Potom lyžičkou vykrajujeme halušky, ktoré zavaríme do uvarenej zeleniny a na miernom ohni chvíľu povaríme. Hotovú polievku okoreníme mletým čiernym korením a zlepšíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srbský guláš 2.

Náročnosť

Orechová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút