Zeleninová polievka s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na drobné kocky a dáme variť do štvrť litra posolenej vody. Keď je mäso čiastočne mäkké, pridáme umytú ryžu, mrazenú zeleninu a prikryté varíme ďalej. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú po vychladnutí rozmiešame mliekom a vylejeme do polievky. Potom pridáme na hrot noža postrúhaného muškátového orecha a do hotovej polievky posekaný zelený petržlen.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šašlik
baranie mäso mäso

Šašlik

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Reďkovky s vajcami

Náročnosť