Zeleninová polievka s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na drobné kocky a dáme variť do štvrť litra posolenej vody. Keď je mäso čiastočne mäkké, pridáme umytú ryžu, mrazenú zeleninu a prikryté varíme ďalej. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú po vychladnutí rozmiešame mliekom a vylejeme do polievky. Potom pridáme na hrot noža postrúhaného muškátového orecha a do hotovej polievky posekaný zelený petržlen.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šálkový koláč

Náročnosť

Boršč s pirôžkami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Mäsové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Uhorková omáčka

Náročnosť

Jablčník ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút