Zeleninový puding

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Maslo so žĺtkami dobre vymiešame. Pridáme v mlieku namočené a vyžmýkané žemle, uvarenú, prelisovanú mrkvu a zeler uvarený alebo sterilizovaným hrášok, osolíme, okoreníme muškátovým orieškom a posekaným zeleným petržlenom. Všetko dobre zamiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka primiešame k mase. Vhodné hrnčeky vymastíme, dáme do nich pripravenú masu, vložíme do nádoby s vodou a prikryté varíme asi 15 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená