Zeleninový šalát s nadstavovanou majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umytú očistenú zeleninu povaríme v osolenej vode do polomäkka. Potom ju pokrájame na kocky a zmiešame s majonézou. Vývar zo zeleniny použijeme do polievky. Majonéza.: Maizenu rozmiešame vo vode a za stáleho miešania povaríme na hustú kašu. Do žĺtka za stáleho miešania prikvapkávame olej, až vznikne hustejšia majonéza, ktorú vmiešame do vychladnutej maizeny. Potom pridáme soľ, mleté čierne korenie, horčicu, citrónovú šťavu a podľa chuti cukor. Podávame k varenému mäsu, mäsu na ražni, roastbeefu a zemiakom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená