Šalát z pečeného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 3 osoby

Postup receptu

  1. Do hrnca dáme vodu, soľ, celé čierne korenie, bobkový list, ocot a privedieme do varu. Zatiaľ olúpeme umytý zeler, nakrájame ho na plátky asi 3 mm hrubé a vložíme ich do vriacej vody. Varíme asi 15 minút.

  2. Mäkký zeler dáme do porcelánovej misy. Zalejeme časťou vývaru zo zeleru, dochutíme cukrom, citrónovou šťavou, pokvapkáme olejom a dobre premiešame. Necháme dobre vychladiť. Podávame k mäsu. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelová polievka s kalerábom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zelerové tyčinky

Náročnosť

Vyprážaný kel

Náročnosť

Grilážové rezy

Náročnosť