Zelerový šalát 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do hrnca dáme vodu, soľ, celé čierne korenie, bobkový list, ocot a privedieme do varu. Zatiaľ olúpeme umytý zeler, nakrájame ho na plátky asi 3 mm hrubé a vložíme ich do vriacej vody. Varíme asi 15 minút. Mäkký zeler dáme do porcelánovej misy. Zalejeme časťou vývaru zo zeleru, dochutíme cukrom, citrónovou šťavou, pokvapkáme olejom a dobre premiešame. Necháme dobre vychladiť. Podávame k varenému, dusenému a pečenému hovädziemu mäsu, k bravčovým kotletám pečeným na rošte i k pečeným rybám.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená