Zelerový šalát 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

250 g zeleru
200 g kapie
100 g šampiňónov
100 g údeného syra
200 g cibule
1 citrón
20 g horčice
70 g oleja
soľ
mleté čierne korenie
ocot

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Očistený a umytý zeler, kapiu a šampiňóny nakrájame na tenké plátky. Syr nakrájame na drobné kocky, očistenú cibuľu a olúpaný citrón na tenké kolieska. V mise na šalát všetko osolíme, okoreníme, polejeme octom, pridáme horčicu a olej a dobre zamiešame. Šalát podávame chladený.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená