Zelerový šalát s mrkvou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a očistenú zeleninu (zeler, mrkvu, cibuľu) postrúhame na chrenovom strúhadle a zmiešame s majonézou.
Majonéza: Žĺtok vymiešame so soľou a za stáleho miešania pridávame po kvapkách olej. Majonézu dochutíme citrónovou šťavou, mletým čiernym korením, posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a horčicou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lekvárové pirohy s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Majonéza 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vanilková torta

Náročnosť