Zemiaková kaša s krúpkami a cibuľou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté očistené zemiaky pokrájame a uvaríme v osolenej vode. Potom ich scedíme, pretrieme, prilejeme horúce mlieko, maslo, uvarené scedené krúpky, majorán, rozotretý cesnak, mleté čierne korenie a všetko zamiešame. Podávame posypanú na oleji opraženou cibuľou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pizza

Náročnosť

Slivkový koláč 1.

Náročnosť

Bavorské dolky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kakaový holanďan

Náročnosť