Zemiaková polievka s vývarom z húb

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené a na kocky pokrájané zemiaky vložíme do vriacej vody, osolíme a uvaríme do mäkka. Potom pridáme zomletú rascu a vývar z húb. Z múky a oleja pripravíme bledú zápražku, pridáme posekanú cibuľu, zalejeme vývarom z kostí a prilejeme k uvareným zemiakom. Všetko spolu chvíľu povaríme a nakoniec ochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkva na cesnaku.

Náročnosť

Demikát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút