Zemiaková torta

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie

1 kg surové zemiaky
5 ks vajíčka
soľ
olej

Ingrediencie pre 6 osôb

Postup receptu

Obielené zemiaky porezať na plátky, udusiť prikryté na oleji. Ak sú polomäkké, zalejeme rozšľahanými a osolenými vajíčkami. Smažíme prikryté až kým nám vajíčka po obvode okrúhlej panvice nezružovatejú. Za pomoci plytkého taniera otočíme, chvíľku smažíme a podávame so zeleninovou oblohou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Ovocný tvarohový krém

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Bravčový guláš

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina