Zemiakové lokše so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Uvarené zemiaky pretlačíme a premiešame s postrúhaným tvrdým syrom, múkou a vajcom. Osolíme, pridáme na masti opraženú cibuľu a vypracujeme cesto. Na pomúčenej doske sformujeme menšie lokše, ktoré opekáme na rozohriatej platni z obidvoch strán a ešte teplé potrieme maslom. Podávame so zeleninovým šalátom alebo s dusenou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Drobenka – rýchly koláč

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zemiaky s klobásou

Náročnosť

Knedle s vajcom

Náročnosť