Zemiakové lokše so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Uvarené zemiaky pretlačíme a premiešame s postrúhaným tvrdým syrom, múkou a vajcom. Osolíme, pridáme na masti opraženú cibuľu a vypracujeme cesto. Na pomúčenej doske sformujeme menšie lokše, ktoré opekáme na rozohriatej platni z obidvoch strán a ešte teplé potrieme maslom. Podávame so zeleninovým šalátom alebo s dusenou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový závin

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Nakladané kuracie stehná

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bifteky s vajcom

Náročnosť

Vegetariánsky guláš zo zemiakov

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút