Zemiakové rezne plnené kelom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté zemiaky uvaríme, olúpeme, pretlačíme, pridáme múku, soľ, pol vajca a spracujeme na cesto. Rozdelíme ho na rovnaké diely, roztlačíme, naplníme kelovou plnkou, sformujeme na rezne a vyprážame.
Plnka: Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté a posekané hríby, soľ, korenie, trochu vody a dusíme. K uduseným hríbom pridáme uvarený posekaný kel, vajcia a spolu ešte podusíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená