Zemiakové valčeky plnené klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky uvaríme v šupke, potom ich ošúpeme a prelisujeme na dosku. Ešte teplé spracujeme s krupicou a necháme vychladnúť. Pridáme soľ, vajce, maslo, múku a znovu spracujeme. Cesto rozvaľkáme a pokrájame na obdĺžniky, do ktorých zabalíme po kúsku olúpanej klobásy a sformujeme do valčekov. Valčeky vypražíme do ružova v rozpálenom oleji. POdávame s udusenou kyslou kapustou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížsky krém

Náročnosť

Teľací perkelt 5.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Tymianová omáčka

Náročnosť

Milánske rezne

Náročnosť

Kapustové lokše 4.

Náročnosť