Zemiakový nákyp 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Uvarené zemiaky olúpeme a pretlačíme. Žĺtky vymiešame s cukrom a postrúhanou citrónovou kôrou, pridáme zomleté orechy, pretlačené zemiaky, trochu soli a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Zľahka premiešame, dáme do vymastenej a múkou vysypanej nákypovej formy a upečieme. Podávame s ovocnou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Makovníčky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Teľacie meráno

Náročnosť

Slaninové knedle

Náročnosť