Zemiakový nákyp 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Uvarené zemiaky olúpeme a pretlačíme. Žĺtky vymiešame s cukrom a postrúhanou citrónovou kôrou, pridáme zomleté orechy, pretlačené zemiaky, trochu soli a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Zľahka premiešame, dáme do vymastenej a múkou vysypanej nákypovej formy a upečieme. Podávame s ovocnou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Viedenské teľacie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečeň na cibuli

Náročnosť