Zemiakový šalát s fazuľou, šošovicou a zelerom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V šupke uvarené a olúpané zemiaky pokrájame na stredne hrubé rezance. Zeler uvaríme v osolenej vode a pokrájame na drobné kocky. Fazuľu uvaríme do mäkka vo vode, rovnako i šošovicu, ale každé zvlášť. Cibuľu nakrájame na tenké kolieska, uhorky na tenké rezance a všetko dobre premiešame v šalátovej mise. Zmes posolíme, pridáme mleté čierne korenie a zalejeme olivovým olejom. Opäť premiešame a zalejeme studeným nálevom z vody, octu, soli a cukru. Šalát odložíme do chladničky na niekoľko hodín odležať a podávame ho k údenému mäsu a rôznym vyprážaným pokrmom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená