Zemiaky s mäsom a vajcom

40 g oleja
40 g cibule
800 g zemiakov
200 g pečeného alebo duseného mäsa
3 vajíčka
soľ
mleté čierne korenie
20 g Eidamu
Zemiaky dobre umyjeme, uvaríme, scedíme, ošúpeme a pokrájame na kocky. Pečené bravčové mäso pokrájame na kocky. Môžeme použiť aj zvyšok uduseného mäsa alebo údeninu. Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme uvarené pokrájané zemiaky, ktoré trochu popražíme. Potom pridáme upečené pokrájané mäso alebo údeninu, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, zamiešame, zalejeme rozšľahanými vajíčkami a miešame do zhustnutia. Za horúca ich posypeme postrúhaným syrom a podávame so šalátom. Je to rýchla večera z mäsa a zemiakov od obeda.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ