Žemľová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Staršie tvrdé žemle pokrájame na väčšie kocky, opražíme na masle, zalejeme vývarom z koreňovej zeleniny aj so zeleninou, osolíme a rozvaríme. Polievku pretrieme, rozriedime a dobre povaríme. Pred podávaním pridáme mletý muškátový kvet, vajce rozhabarkované v smotane a posekanú pažítku alebo zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryba v kapuste

Náročnosť

Frankfurtské rezy

Náročnosť

Cuketové placky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapečený karfiol 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Džuveč

Náročnosť