Zemplínska pochúťka v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý a osušený roštenec osolíme, okoreníme, obložíme plátkami údenej slaniny, šampiňónmi a na kolieska pokrájanými varenými zemiakmi. Navrch dáme kus feferónu, polejeme olejom a zabalíme do alobalu. Pečieme v rúre asi 10 minút. Ešte teplé podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šťavnatá jablková bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Teľací perkelt 5.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kofilové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krehké rezy

Náročnosť

Makový závin

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny