už 3274 receptov

Pridaj recept

Ryby

Recepty pre ryby. Varenie, pečenie, príprava jedál. Ryby ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 47 receptov Strana 2 z 4: « predošlá 1 2 3 4 ďalšia »

Kapor na rošte

Kapor na rošte 600 g kapra, soľ, 4 mesiačiky citróna, 20 g oleja, 10 g strúhanky

Zobraziť recept


Ryba s rajčiakovou omáčkou

Ryba s rajčiakovou omáčkou 600 g rýb (morské aj sladkovodné), 60 g oleja, 60 g koreňovej zeleniny, 100 g rajčiakového pretlaku, 40 g hladkej múky, soľ, 3/4 l vody, l0 g cukru, celé čierne korenie, citrónová kôra, bobkový list

Zobraziť recept


Ryba na víne 2.

Ryba na víne 2. 40 g údenej slaniny, 40 g cibule, 200 g koreňovej zeleniny, citrónová kôra, celé nové korenie, soľ, 1 dl červeného vína, 20 g rajčiakového pretlaku, 600 g sladkovodnej ryby alebo rybieho filé

Zobraziť recept


Vyprážaná treska

Vyprážaná treska 600 g tresky, 40 g hladkej múky, 80 g strúhanky, 100 g masti, soľ, 1 vajce, mlieko podľa potreby

Zobraziť recept


Kapor v aspiku

Kapor v aspiku 600 g kapra alebo sumca, 100 g koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, citrón, zelená petržlenová vňať, voda

Zobraziť recept


Ražniči z kapra

Ražniči z kapra 800 g kapra, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 100 g zelenej papriky, 100 g hríbov, 60 g oleja

Zobraziť recept


Pikantný kapor

Pikantný kapor 800 g kapra, soľ, cesnak, 40 g hladkej múky, 60 g oleja, 30 g masla, 30 g cibule, cesnak, 1 dl vína, kečup

Zobraziť recept


Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Pečená šťuka s bylinkovým maslom 800 g šťuky, 30 g oleja, 10 g strúhanky, soľ
Bylinkové maslo: 40 g masla, citrónová šťava, 20 g cibule, 10 g sladkokyslej uhorky, 10 g sardelovej pasty, zelená petržlenová vňať, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Plnený pstruh

Plnený pstruh 4 ks pstruhov, soľ, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 40 g masla

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh s vínom

Marinovaný pstruh s vínom 4 menšie pstruhy, 20 g hladkej múky, soľ, 50 g oleja
Marináda: 30 g cibule, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 1,5 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Pstruh na paprike

Pstruh na paprike 800 g pstruhov, soľ, mletá červená paprika, 10 g hladkej múky, 40 g masla, 40 g oleja, 40 g cibule, 100 g zelenej papriky, 1 dl sladkej smotany

Zobraziť recept


Dusený kapor na zelenej paprike

Dusený kapor na zelenej paprike 800 g kapra, 40 g oleja, 40 g cibule, 200 g zelenej papriky, soľ

Zobraziť recept


Kapor na modro

Kapor na modro 600 g kapra, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 40 g masla, voda, soľ, celé čierne korenie, ocot

Zobraziť recept


Kapor na orientálny spôsob

Kapor na orientálny spôsob 800 g kapra, soľ, 50 g oleja, 40 g cibule, 40 g zeleru, 50 g mrkvy, 50 g v oleji nakladanej papriky, 100 g v octe nakladaných hríbov, mleté čierne a kari korenie, 10 g hladkej múky, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Vyprážaný kapor 1.

Vyprážaný kapor 1. 600 g kapra, 40 g hladkej múky, 100 g strúhanky, 80 g masti na vyprážanie, soľ, 1/2 dl mlieka, 1 vajce, citrón

Zobraziť recept

Strana 2 z 4: « predošlá 1 2 3 4 ďalšia »