už 3274 receptov

Pridaj recept

Ryby

Recepty pre ryby. Varenie, pečenie, príprava jedál. Ryby ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 47 receptov Strana 3 z 4: « predošlá 1 2 3 4 ďalšia »

Pstruh pečený na masle

Pstruh pečený na masle 4 menšie pstruhy, 40 g masla, soľ

Zobraziť recept


Ryba v aspiku

Ryba v aspiku 400 g kapra alebo sumca, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, bobkový list, aspik, citrón, voda, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Ryba na modro

Ryba na modro 400 g nemastného kapra alebo pstruha, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 40 g masla, voda, soľ, bobkový list

Zobraziť recept


Rybací šalát so syrom

Rybací šalát so syrom 250 g údeného tuniaka (alebo makrely), 100 g ementálu, 1 jablko, 150 g uvarenej ryže, soľ, cukor, mleté čierne korenie, 2,5 dl kyslej pochúťkovej smotany

Zobraziť recept


Kapor na ražni

Kapor na ražni 600 g očisteného kapra, 10 g hladkej múky, 40 g oleja, 60 g cibule, 250 g rajčín, 100 g kyslých alebo šalátových uhoriek, mleté čierne korenie, cesnak, soľ, citrónová šťava

Zobraziť recept


Šťuka po macedónsky

Šťuka po macedónsky 600 g vypitvanej šťuky, soľ, citrónová šťava, červená paprika, 20 g múky, 20 g údenej slaniny, 150 g kyslej smotany, kôpor

Zobraziť recept


Pstruh v alobale

Pstruh v alobale 600 g pstruhov, soľ, citrónová šťava, 10 g oleja, 30 g údenej slaniny, 100 g cibule, zelený petržlen, rasca

Zobraziť recept


Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, zelený petržlen, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Kapor na rasci

Kapor na rasci 800 g mäsa z kapra, soľ, mletá rasca, 20 g hladkej múky, na špic noža červenej papriky, 30 g masti, 30 g masla

Zobraziť recept


Pečená šťuka na slanine

Pečená šťuka na slanine 800 g mäsa zo šťuky, soľ, 20 g hladkej múky, 30 g masti, 30 g údenej slaniny, 600 g v šupe uvarených zemiakov, 30 g cibule

Zobraziť recept


Plnené pstruhy v alobale

Plnené pstruhy v alobale 4 pstruhy, soľ, 50 g cibule, 50 g oleja, 100 g bravčového mozočka, 100 g šampiňónov, 1 vajce, mleté čierne korenie, šťava z citróna, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Kapor na víne so syrom

Kapor na víne so syrom 800 g kapra, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masla, 20 g strúhanky, 80 g tvrdého syra, 2 dl bieleho vína, 2 dl kyslej 12% smotany

Zobraziť recept


Pečený pstruh

Pečený pstruh 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, soľ, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, petržlenovú vňať, worcesterská omáčka

Zobraziť recept


Pečená ryba so zeleninou

Pečená ryba so zeleninou 800 g ryby (sladkovodnej alebo mrazené filé), cesnak, soľ, citrónová šťava, 80 g masla, 200 g leča, syr

Zobraziť recept


Kapor pečený na víne

Kapor pečený na víne 600 g očisteného kapra, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, 60 g masti, 2 dl bieleho vína

Zobraziť recept

Strana 3 z 4: « predošlá 1 2 3 4 ďalšia »