už 3274 receptov

Pridaj recept

Sladkovodné ryby

Sladkovodné ryby

Recepty pre sladkovodné ryby. Varenie, pečenie, príprava jedál. Sladkovodné ryby ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 32 receptov Strana 2 z 3: « predošlá 1 2 3 ďalšia »

Dusený kapor na zelenej paprike

Dusený kapor na zelenej paprike 800 g kapra, 40 g oleja, 40 g cibule, 200 g zelenej papriky, soľ

Zobraziť recept


Kapor na modro

Kapor na modro 600 g kapra, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 40 g masla, voda, soľ, celé čierne korenie, ocot

Zobraziť recept


Kapor na orientálny spôsob

Kapor na orientálny spôsob 800 g kapra, soľ, 50 g oleja, 40 g cibule, 40 g zeleru, 50 g mrkvy, 50 g v oleji nakladanej papriky, 100 g v octe nakladaných hríbov, mleté čierne a kari korenie, 10 g hladkej múky, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Vyprážaný kapor 1.

Vyprážaný kapor 1. 600 g kapra, 40 g hladkej múky, 100 g strúhanky, 80 g masti na vyprážanie, soľ, 1/2 dl mlieka, 1 vajce, citrón

Zobraziť recept


Pstruh pečený na masle

Pstruh pečený na masle 4 menšie pstruhy, 40 g masla, soľ

Zobraziť recept


Ryba v aspiku

Ryba v aspiku 400 g kapra alebo sumca, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, ocot, soľ, celé čierne korenie, bobkový list, aspik, citrón, voda, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Ryba na modro

Ryba na modro 400 g nemastného kapra alebo pstruha, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 40 g masla, voda, soľ, bobkový list

Zobraziť recept


Kapor na ražni

Kapor na ražni 600 g očisteného kapra, 10 g hladkej múky, 40 g oleja, 60 g cibule, 250 g rajčín, 100 g kyslých alebo šalátových uhoriek, mleté čierne korenie, cesnak, soľ, citrónová šťava

Zobraziť recept


Šťuka po macedónsky

Šťuka po macedónsky 600 g vypitvanej šťuky, soľ, citrónová šťava, červená paprika, 20 g múky, 20 g údenej slaniny, 150 g kyslej smotany, kôpor

Zobraziť recept


Pstruh v alobale

Pstruh v alobale 600 g pstruhov, soľ, citrónová šťava, 10 g oleja, 30 g údenej slaniny, 100 g cibule, zelený petržlen, rasca

Zobraziť recept


Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, zelený petržlen, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Kapor na rasci

Kapor na rasci 800 g mäsa z kapra, soľ, mletá rasca, 20 g hladkej múky, na špic noža červenej papriky, 30 g masti, 30 g masla

Zobraziť recept


Pečená šťuka na slanine

Pečená šťuka na slanine 800 g mäsa zo šťuky, soľ, 20 g hladkej múky, 30 g masti, 30 g údenej slaniny, 600 g v šupe uvarených zemiakov, 30 g cibule

Zobraziť recept


Plnené pstruhy v alobale

Plnené pstruhy v alobale 4 pstruhy, soľ, 50 g cibule, 50 g oleja, 100 g bravčového mozočka, 100 g šampiňónov, 1 vajce, mleté čierne korenie, šťava z citróna, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Kapor na víne so syrom

Kapor na víne so syrom 800 g kapra, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masla, 20 g strúhanky, 80 g tvrdého syra, 2 dl bieleho vína, 2 dl kyslej 12% smotany

Zobraziť recept

Strana 2 z 3: « predošlá 1 2 3 ďalšia »