už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: citrónová šťava

ingrediencia:
citrónová šťava


Recepty z ingrediencie: citrónová šťava - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 413 receptov Strana 4 z 28: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Teľací rezeň zapečený s jablkami

Teľací rezeň zapečený s jablkami 600 g teľacieho mäsa zo stehna, 1 dl bieleho vína, 60 g oleja, soľ, 300 g jabĺk, 40 g masla, citrónová šťava, 60 g citrónového masla

Zobraziť recept


Hovädzia pečienka plnená vajciami

Hovädzia pečienka plnená vajciami 600 g hovädzieho zadného, 3 až 4 vajcia, 60 g údenej slaniny, 20 g hladkej múky, 60 g cibule, citrónová šťava, mleté čierne korenie, 30 g oleja, 30 g čerstvého masla, soľ

Zobraziť recept


Koktail z hovädzieho mäsa

Koktail z hovädzieho mäsa 1 kg hovädzieho krku bez kosti (alebo pliecko), 100 g cibule, 100 g uhoriek, olej, citrónová šťava, 1 kávová lyžička cukru, 1,5 dl studenej vody, soľ, korenie, dva pomaranče, dve vajcia

Zobraziť recept


Teľacie rezne opekané na masle

Teľacie rezne opekané na masle 400 g teľacieho mäsa zo stehna, soľ, 60 g masla, 1/2 dl kyslej smotany, citrónová šťava

Zobraziť recept


Bravčové rezne na hrášku

Bravčové rezne na hrášku 400 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, hladká múka, 40 g masti, 40 g cibule, 150 g koreňovej zeleniny, 150 g zeleného hrášku, 1 dl bieleho vína, mleté čierne korenie, rasca, citrónová šťava, cukor

Zobraziť recept


Roštenka s uhorkovým krémom

Roštenka s uhorkovým krémom 4 roštenky (asi 200 gramové), soľ, mleté čierne korenie, olej na vyprážanie, hladká múka, worcesterská omáčka, voda, 3 polievkové lyžice majonézy, 1 polievková lyžica horčice, citrónová šťava, 1/8 l šľahačkovej smotany, šalátová uhorka

Zobraziť recept


Bravčové závitky 2.

Bravčové závitky 2. 600 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, 50 g masti, 50 g paradajkového pretlaku, 1 dl bieleho vína, 20 g hladkej múky, citrónová kôra, cukor
Plnka: 30 g slaniny, 80 g šunkovej salámy, 2 vajcia, soľ, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Sliepka zapekaná

Sliepka zapekaná 1 menšia sliepka, 40 g masla, soľ
Plnka: 100 g žemle, 1 dl mlieka, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, vnútornosti zo sliepky, 50 g masla, citrónová kôra, petržlenová vňať, (strúhanka)

Zobraziť recept


Pečená ryba so zeleninou

Pečená ryba so zeleninou 800 g ryby (sladkovodnej alebo mrazené filé), cesnak, soľ, citrónová šťava, 80 g masla, 200 g leča, syr

Zobraziť recept


Rybacie filé po Nemecky

Rybacie filé po Nemecky 500 g rybieho filé, citrónová šťava, 1 malá lyžička worchesteru, soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 2 vajcia, 1 malá lyžička mletej červenej papriky, 1 – 2 veľké lyžice kečupu, 100 g strúhanky, 100 g nastrúhaného syra, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Pečený pstruh

Pečený pstruh 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, soľ, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, petržlenovú vňať, worcesterská omáčka

Zobraziť recept


Rybacie filé so smotanovou omáčkou

Rybacie filé so smotanovou omáčkou 600 g zmrazeného rybieho filé, soľ, 2 strúčiky cesnaku, horčica, 0,5 dl oleja, 1 suchá cibuľa, vňať z 3 cibuliek, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany, mleté čierne korenie, cukor, 2 veľké lyžice citrónovej šťavy, pažítka

Zobraziť recept


Rybacie filé z pečiarkami

Rybacie filé z pečiarkami 700 g rybacieho filé, 40 g oleja, 40 g cibule, 60 g pečiarok, 300 g ryže, 40 g masla, biele korenie, červená paprika, soľ, petržlenová vňať, citrónová šťava

Zobraziť recept


Zapekané hrianky so slezinou

Zapekané hrianky so slezinou 50 g masti, 40 g cibule, 1 strúčik cesnaku, 400 g sleziny, soľ, 20 g strúhanky, 1/2 dl vína, citrónová šťava, mleté čierne a nové korenie, sendvič

Zobraziť recept


Pečeň nakyslo

Pečeň nakyslo 500 g bravčovej pečene, 40 g masla, 40 g hladkej múky, soľ, 1 cibuľa, 2 dl kyslej smotany, mleté čierne korenie, citrónová šťava, vývar

Zobraziť recept

Strana 4 z 28: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »