Ryba na víne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Na oleji zapeníme očistenú nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú, na malé kocky nakrájanú zeleninu, rajčinový pretlak, soľ, nové korenie, povrchovú časť umytej citrónovej kôry, trochu vody a dusíme takmer do mäkka.

  2. Rybie filé pokrájame na kocky, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, pridáme k zeleninovému základu a spolu dodusíme. Nakoniec prilejeme trochu vína a necháme prejsť varom. Podľa chuti pridáme ešte citrónovú šťavu. Rybu na víne podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 03, 2022 / 15:13

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Morčacie prsia a la Stroganov

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Fazuľová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rumunský guláš

Náročnosť

Makový závin

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny