Ryba na víne 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g rybieho filé
30 g oleja
30 g cibule
200 g koreňovej zeleniny
100 g rajčinového pretlaku
soľ
nové korenie
citrónová kôra
citrónová šťava
1 dl bieleho vína

Postup receptu

Na oleji zapeníme očistenú nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú, na malé kocky nakrájanú zeleninu, rajčinový pretlak, soľ, nové korenie, povrchovú časť umytej citrónovej kôry, trochu vody a dusíme takmer do mäkka. Rybie filé pokrájame na kocky, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, pridáme k zeleninovému základu a spolu dodusíme. Nakoniec prilejeme trochu vína a necháme prejsť varom. Podľa chuti pridáme ešte citrónovú šťavu. Rybu na víne podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená