Hovädzie mäso dusené s karotkou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté a osušené mäso opečieme v celku na horúcom oleji zo všetkých strán. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom mäso podlejeme horúcou vodou, posolíme, okoreníme a prikryté dusíme. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme na kolieska pokrájanú karotku a spolu s mäsom dodusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame na porcie. Do šťavy s udusenou karotkou pridáme maslo, do ktorého sme zamiešali múku, a všetko necháme ešte povariť. Nakoniec pokrm okyslíme citrónovou šťavou a pridáme pokrájané mäso. Podávame s varenými zemiakmi posypanými posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajcia v mištičkách

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kakaové mlieko

Náročnosť

Bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút