už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: paradajky

ingrediencia:
paradajky


Recepty z ingrediencie: paradajky - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 229 receptov Strana 4 z 16: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Hortobádska roštenka

Hortobádska roštenka 400 g hovädzej roštenky, soľ, hladká múka, 40 g masti, 100 g cibule, červená pálivá paprika, 1 lyžica paradajkového pretlaku, rasca, 1 strúčik cesnaku, majorán, 2 zelené papriky, 2 zrelé paradajky

Zobraziť recept


Maďarské roštenky

Maďarské roštenky 4 roštenky, 2 lyžice masti, 2 stredne veľké cibule, 1 lyžica hladkej múky, soľ, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička sladkej papriky, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 2 zelené papriky, 3 paradajky, rasca, majorán

Zobraziť recept


Hovädzie dusené s paprikou a paradajkami

Hovädzie dusené s paprikou a paradajkami 600 hovädzieho mäsa, 60 g cibule, 60 g oleja, soľ, 200 g zeleninovej papriky, 200 g paradajok, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Teľacie po spišsky

Teľacie po spišsky 500 g teľacieho mäsa, 100 g masti, 1 cibuľa, mletá paprika, soľ, mleté čierne korenie, 1 feferón, 2 paradajky, 150 g spišských párkov, 30 g oštiepky

Zobraziť recept


Babka v čepčeku

Babka v čepčeku 250 g teľacieho mäsa, 150 g údeného mäsa, 10 g cibuľu, 20 g masla, 3 vajcia, 40 g tvrdého syra, 20 g strúhanky, soľ, čierne a nové korenie, asi 10 ks paradajok, 3 dl kyslej smotany alebo mlieka, 3 dl bieleho vína, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Ruské "Zrazy" z teľacieho mäsa

Ruské 800 g teľacieho mäsa zo stehna, soľ, 100 g oleja, 200 g paradajok, 50 g kečupu, zelená petržlenová vňať
Plnka: 100 g cibule, 40 g masla, 3 dl mlieka 3 žemle, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Teľacie pečené na zelenine

Teľacie pečené na zelenine 500 g teľacieho mäsa, 50 g masti, 30 g cibule, 100 g koreňovej zeleniny, soľ, 200 g zrelých paradajok, 10 g hladkej múky, troška cukru

Zobraziť recept


Bravčové rezne na paprike a paradajkach

Bravčové rezne na paprike a paradajkach 400 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g masti, 100 g cibule, lyžička červenej papriky, soľ, 5 zelených paprík, 5 zrelých paradajok

Zobraziť recept


Srbské bravčové mäso 1.

Srbské bravčové mäso 1. 400 g bravčového stehna, 60 g oleja, 50 g cibule, mletá červená paprika, 100 g zeleninovej papriky, 10 g hladkej múky, 100 g paradajok, soľ, 2 dl sladkej 12% smotany

Zobraziť recept


Bravčové na paprike

Bravčové na paprike 500 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g masti, 30 g údenej slaniny, 50 g cibule, malá lyžička červenej papriky, mleté čierne korenie, soľ, 20 g hladkej múky, 200 g zelenej papriky, 150 g paradajok, 1 feferón, voda

Zobraziť recept


Bravčové rezne plnené jablkami

Bravčové rezne plnené jablkami 600 g bravčového mäsa zo stehna, 4 jablká, 100 g slaniny, 100 g šunky, soľ, sladká paprika, trochu hladkej múky, 250 g paradajok, asi 5 jabĺk, trochu zázvoru, 30 g masla, 1/8 l červeného vína

Zobraziť recept


Kurča zapečené na baklažánoch

Kurča zapečené na baklažánoch 1 kg kurčaťa, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masla, 80 g baklažánov, 25 g hladkej múky, 50 g oleja, 40 g paradajok, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Kurča na Srbský spôsob

Kurča na Srbský spôsob 40 g masti, 1 cibuľa, 1 malá lyžička mletej papriky, 1 kurča, soľ, 2 zelené papriky, 600 g kapusty, 2 paradajky, 400 zemiakov, 2 – 3 lyžice uvarenej cestoviny

Zobraziť recept


Baranie mäso s fazuľou

Baranie mäso s fazuľou 600 g baranieho mäsa, 50 g oleja, 80 g cibule, mleté čierne korenie, soľ, voda, 250 g suchej fazule, 200 g paradajok, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Rybacie filé pečené so syrom

Rybacie filé pečené so syrom 600 g mrazeného rybacieho filé, soľ, hladká múka, 80 g oleja, horčica, 200 g paradajok, 1 vajce, 80 g údeného syra, červená paprika

Zobraziť recept

Strana 4 z 16: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »