Marhuľovo-mandľový tart

Pripravte si s nami tento skvelý ľahký letný marhuľový tart!

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. Marhule si vykôstkujeme a zmiešame s cukrom, citrónovou šťavou a štipkou soli.

  2. V druhej miske si zmiešame zmäknuté maslo spolu s cukrom, vanilkou, mandľovou múkou, bielkami, cukrom, štipkou soli a vanilkou.

  3. Do stredu lístkového cesta si natrieme najskôr mandľovú zmes, naukladáme na ňu rozpolené marhule, okraje cesta potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme na približne 20-30 minút na 190 stupňov. Podávame s vanilkovou zmrzlinou. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cestoviny talianska kuchyňa

Spaghetti alla Carbonara

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
zmrzlina
Dezerty vegan

Zdravá banánová zmrzlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Vegetariánske jedlo
polievky

Ramen z vifonu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
panna cotta
Dezerty jednoduchý vegan

Panna Cotta s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
kačacie mäso

Kačacie prsia so slivkovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút