Marhuľovo-mandľový tart

Pripravte si s nami tento skvelý ľahký letný marhuľový tart!

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
184 Receptov

Postup receptu

  1. Marhule si vykôstkujeme a zmiešame s cukrom, citrónovou šťavou a štipkou soli.

  2. V druhej miske si zmiešame zmäknuté maslo spolu s cukrom, vanilkou, mandľovou múkou, bielkami, cukrom, štipkou soli a vanilkou.

  3. Do stredu lístkového cesta si natrieme najskôr mandľovú zmes, naukladáme na ňu rozpolené marhule, okraje cesta potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme na približne 20-30 minút na 190 stupňov. Podávame s vanilkovou zmrzlinou. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

koláč
svieži

Ríbezľový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Jahňacie kotlety s glazovanou mrkvou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Anglická klasika – fish&chips

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
polievky

Mrkvová krémová polievka s hokkaido tekvicou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
rezance
hotové do 30 minút

Udon reznace so zeleninou a tofu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
hovädzie mäso
francúzska kuchyňa

Francúzska klasika Beef Bourguignon

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút