Ryba pečená s paprikami a rajčinami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

600 g sladkovodnej alebo morskej ryby
40 g oleja
10 g múky
200 g zelených paprík
100 g rajčín
červená paprika
soľ
citrónová šťava

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Rybie filé alebo očistenú umytú sladkovodnú rybu pokrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a zľahka poprášime múkou zmiešanou s červenou paprikou. Kúsky ryby poukladáme do misy z jenského skla s trochou oleja, pridáme umyté na štvrťky pokrájané rajčiny a na kolieska pokrájané papriky, pokvapkáme zvyškom oleja a upečieme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Letná polievka

Náročnosť

Šľahačkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút