Tatárska omáčka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtky vymiešame s horčicou a za stáleho miešania prikvapkávame olej. Rozriedime citrónovou šťavou a kyslou smotanou a posolíme. Pridáme posekané kyslé uhorky a sardely, postrúhanú citrónovú kôru, posekanú zelenú petržlenovú vňať a tlčenú rascu. Spolu dobre premiešame. Podávame k studenému mäsu, rybám a rakom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Dusené hovädzie líčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút