Tatárska omáčka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Žĺtky vymiešame s horčicou a za stáleho miešania prikvapkávame olej. Rozriedime citrónovou šťavou a kyslou smotanou a posolíme. Pridáme posekané kyslé uhorky a sardely, postrúhanú citrónovú kôru, posekanú zelenú petržlenovú vňať a tlčenú rascu. Spolu dobre premiešame. Podávame k studenému mäsu, rybám a rakom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajcový šalát 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pampúšiky

Náročnosť