Vyprážané jablká 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Jablká umyjeme, olúpeme, jadrovník vykrojíme ostrým nožom a takto pripravené jablká pokrájame na 1 cm hrubé kolieska. Potom ich namáčame v cestíčku pripravenom zmiešaním mlieka, vína, múky vajca a soli a vyprážame ich v rozpálenom oleji do zlatista. Ešte teplé posypeme práškovým a vanilkovým cukrom a ihneď podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Guláš z hlivy ustricovej

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pizza

Náročnosť

Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Smotanová majonéza

Náročnosť