Boršč 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie a bravčové mäso, ako aj špikové kosti umyjeme a dáme do studenej vody variť. Po hodinovom varení pridáme soľ, nové korenie, bobkový list, pokrájanú cibuľu, očistenú zeleninu pokrájanú na rezance a varíme. Bravčové mäso vyberieme skôr ako mäso hovädzie, aby sa nerozvarilo. Do polievky pridáme kapustu pokrájanú na rezance, paradajkový pretlak a červenú papriku popraženú v horúcej masti. Keď je kapusta mäkká, kosti vyberieme, pridáme osobitne uvarenú cviklu pokrájanú na rezance, uvarené mäso pokrájané na drobné kocky, kyslú smotanu rozmiešanú s múkou a spolu ešte povaríme. Nakoniec polievku okyslíme octom a môžeme ju zjemniť cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kakaový koláč

Náročnosť

Mäsový nákyp

Náročnosť

Tekvica na smotane

Náročnosť

Švédska roštenka

Náročnosť

Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút