Boršč so špikovými kosťami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Hovädzie a bravčové mäso, ako aj špikové kosti umyjeme a dáme do studenej vody variť. Po hodinovom varení pridáme soľ, nové korenie, bobkový list, pokrájanú cibuľu, očistenú zeleninu pokrájanú na rezance a varíme.

  2. Bravčové mäso vyberieme skôr ako mäso hovädzie, aby sa nerozvarilo. Do polievky pridáme kapustu pokrájanú na rezance, paradajkový pretlak a červenú papriku popraženú v horúcej masti.

  3. Keď je kapusta mäkká, kosti vyberieme, pridáme osobitne uvarenú cviklu pokrájanú na rezance, uvarené mäso pokrájané na drobné kocky, kyslú smotanu rozmiešanú s múkou a spolu ešte povaríme. Nakoniec polievku okyslíme octom a môžeme ju zjemniť cukrom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jednoduchá lekvárová piškóta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kačica na divoko

Náročnosť

Zelerová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jahodové šodó

Náročnosť

Sladký zemiakový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút